tarieven

Bij Lieke-Online maak je gebruik van ondersteuning op basis van een maandabonnement of uurtarief. Afhankelijk van jouw behoefte, plan en budget bepalen we wat het beste bij jou past. Dat doen we aan de hand van mijn driestappenplan.

maandabonnement

Met een maandabonnement kunnen we samen écht bouwen aan jouw online marketing. Door jou op regelmatige basis te ondersteunen, voorkomen we dat ik alleen maar ‘brandjes voor je blus’ en is het mogelijk jou structureel te ontlasten en voor continuïteit te zorgen. Zo ervaar jij rust en focus én zijn de doelen gemakkelijker te behalen. Bovendien weet je precies wat het je per maand kost!

10 uur

per maand

16 UUR

Per MAAND

24 uur

Per maand

Het maandabonnement bevat een x aantal uren per maand waarbij ik aan jouw online marketing werk. Ik plan wekelijks een aantal vaste uren voor jou in in mijn agenda. De uren voor het strategisch plan aan het begin van onze samenwerking (en voor een eventueel maandelijks social media rapport) worden hierin meegenomen.

Het maandabonnement loopt elke maand van de eerste tot en met de laatste dag van de kalendermaand.

 

Het abonnement sluit je af voor een looptijd van 6 maanden zodat we echt kunnen werken aan jouw doelen, maar is maandelijks gemakkelijk opzegbaar per mail. Na dit halfjaar zal worden afgestemd of het abonnement nogmaals voor een halfjaar wordt afgesloten. 

Na de startmaand zonder opzegtermijn, geldt een opzegtermijn van 1 kalendermaand. Het opzeggen van het abonnement kan gemakkelijk per mail.

Het maandabonnement wordt vooraf aan het begin van elke nieuwe maand gefactureerd, met een betaaltermijn van 14 dagen.

Geen probleem, dan switch je gemakkelijk de eerstvolgende maand naar een ander abonnement. Hoe groter het aantal uren in het abonnement, hoe goedkoper het bijbehorende uurtarief wordt. Minder dan 10 uur per maand afnemen? Kies dan voor onderstaand uurtarief.

In de startmaand is er de mogelijkheid om te kiezen voor een maandabonnement, waarbij het resterende gedeelte van de maand wordt gebruikt en betaald. Op de helft van de maand worden dus de helft van de uren ingezet en wordt de helft van het totale tarief gefactureerd. Het is natuurlijk ook mogelijk tijdelijk te kiezen voor het losse uurtarief en bij een nieuwe maand te starten met het abonnement.

Op dit maandabonnement zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

uurtarief

Mijn uurtarief bedraagt € 50 excl. btw.

Handig wanneer je minder dan 10 uur wilt afnemen per maand, je een eenmalige klus hebt of wanneer je af en toe flexibel wilt afnemen. Wil je liever samenwerken op regelmatige basis ? Dan zijn bovenstaande abonnementen voordeliger voor je qua uurtarief.

De minimale afname van het uurtarief is 15 minuten. Voor klussen die minder lang duren, wordt een kwartier berekend.

De uren gemaakt met het uurtarief worden aan het eind van de maand gefactureerd, met een betaaltermijn van 14 dagen.

Op het uurtarief zijn de algemene voorwaarden van toepassing.